Меню
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

02 окт. СТАНДАРТЕН МОНТАЖ НА КЛИМАТИК
metodsh 0 934
Монтаж при който тръбния път между вътрешното и външното тяло на климатика не по-дълъг от 3 метра. Не се налага демонтаж на стъклопакет или прозорец.Не се налага използване на повдигаща техника ( автовишка, кран и др.)Не включва вкопаване на тръби и кабели в сени, под или таван. Има подходящо захран..
01 септ. ТРЯБВА ЛИ ДА РЕМОНТИРАТЕ ИЛИ ПОДМЕНИТЕ КЛИМАТИКА СИ
metodsh 0 597
Вашият Климатик е един от тези невъзпяти герои в дома Ви. Когато работи добре, почти не забелязвате. Когато започне да се колебае, става голям проблем. Вашата Климатична система е отговорна за поддържането на комфорта в дома ви, независимо от външната температурата. Ако установите, че Вашият дом е п..
22 окт. НОВИТЕ ПЕЛЕТНИ КАМИНИ BURNiT
metodsh 0 665
март 12, 2020 Пелетните съоръжения BURNiT са добре познати и предпочитани, заради гарантираното качество и годините опит, вложени в разработката и конструирането им.  В началото на зимния сезон, BURNiT представя изцяло обновена гама пелетни камини, съобразени с най-новите тенденции и иновации в сфер..
22 окт. ДЪРВЕСНИ ПЕЛЕТИ КЛАС А1
metodsh 0 689
ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ ЗА гр. ШУМЕН БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЦЕНА ЗА ТОН – 400 лв. ПОРЪЧАЙ ДИРЕКТНО НА : тел. 0888 10 21 23..
22 окт. ОТОРИЗИРАН ПУСК НА ПЕЛЕТНО СЪОРЪЖЕНИЕ
metodsh 2 788
Всички пелетни камини, горелки и котли подлежат на задължителен пуск от оторизиран от производителя сервиз, за да важи гаранцията.Как да разберете кой е най-близкия до вас оторизиран сервиз за пуск на пелетно съоръжение?Попитайте МетодВ гаранционната карта с която е доставено пелетното съоръжение им..
22 окт. Covid-19: Строги мерки за безопасност в МЕТОД
0 720
Монтажни дейности при високи мерки за безопасностМонтажите ще бъдат извършвани с максимално ограничаване на контактите между клиенти и монтажен екип. Силно препоръчително е при извършването на монтаж клиентите да бъдат в различно помещение от това, където се извършват монтажните работи.Получаване и ..
22 окт. Климатизация на дом с инверторен климатик
metodsh 0 420
Инверторен климатик монтиран в частен дом - гр. ШуменВисоко ефективен инверторнен климатик Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA монтиран така че в стаята да не се виждат тръбите за фреон и конденз. Захранващия кабел е прибран в кабелен канал, а кондензните тръбички от вътршното и външното тяло ..
22 окт. Климатизация на къща с подов инверторен климатик
metodsh 0 425
Климатизация на Дом с подов инверторен климатик.Подовите инверторни климатици осигуряват по-висока ефективност при отопление спрямо климатиците монтирани на стената при равни други показатели. Високо ефективен подов инверторнен климатик Cooper and Hunter CH-S12FVX WiFi, 12000 BTU е монтиран така че ..
22 окт. Отопление с пелетна камина на къща възрожденски стил
2 412
Отопление на къща завършена във възрожденски стил - с. Стан.Високо ефективната отоплителната инсталация на пелети е изградена след като реновирането на къщата е завършено ето защо няма възможност за полагане на тръбните разводки на отоплителната инсталация в подовите замаски или в стените. Тръбите с..
22 окт. „THINK GREEN“ Каузата на Метод
metodsh 1 637
Какво означава "THINK GREEN" ?- Според нас в Метод да "МИСЛИШ ЗЕЛЕНО" означава"Всяко поколение да оставя планетата ни в по-добро състояние от предното."Ние в Метод, можем да помогнем на всеки да "МИСЛИ ЗЕЛЕНО" в 3 основни направления:Направление 1Енергия от неизчерпаеми и възобновяеми източнициНапра..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)