Меню
Your Cart

Метод взема строги мерки за безопасност във връзка с COVID 19

Уважаеми клиенти и партньори, след обявяването на извънредно положение и заповед на здравния министър №РД-01-124/13.03.2020 г., във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, стана ясно, че извършваните дейности от okmetod.com не са в обхвата на временно забранените.

Екипът на Метод - "МЕТОД ОВК" ЕООД ще продължи работата си с изключителна отговорност към Вашата и тази на служителите си безопасност, съобразно с всички предписания на нашето здравно министерство и европейските стандарти.

С цел грижата за общата безопасност, бихме искали да Ви уведомим за следните промени в работния процес:

Подсигурени предпазни средства в обектите

Подсигурени предпазни средства във физическия магазин Метод. Няма да бъдат допускани служители на работните им места при наличие на симптоми на влошено здравно състояние. Всички служители в магазина са с подсигурени предпазни средства – маски, ръкавици, дезинфектанти и др..

Почистване и дезинфекция на физическият магазин

Редовно почистване и дезинфекция. Във магазинът, физически ще присъства и работи само един служител, всички останали служители ще работят дистанционно. Дезинфекция се извършва по няколко пъти на ден, а използваните дезинфектанти са въведени в употреба с разрешителни на Министерство на здравеопазването. Почистват се подовете, работните бюра, дръжки и всички повърхности обект на допир от клиенти и служители. Помещенията се проветряват на всеки час.

Клиенти с влошено здравословно състояние, няма да бъдат допускани в магазин Метод. За да осигурим нужната здравословна дистанция между служител и клиент е осигурено безопасно такова при консултация. Препоръчително е плащанията да се извършват по банков път или с дебитна или кредитна карта, с оглед на безопасността.

Монтажни дейности при високи мерки за безопасност

Оборудвани екипи. Монтажите ще бъдат извършвани с максимално ограничаване на контактите между клиенти и монтажен екип. Силно препоръчително е при извършването на монтаж клиентите да бъдат в различно помещение от това, където се извършват монтажните работи.

Получаване и изпращане на поръчки

Стоките могат да бъдат получени на място от нашия магазин или изпращани по куриер от склада на фирмата. С цел по-голяма безопасност, препоръчваме изпращането на Вашата стока по куриер за страната и собствен превоз за област Шумен. На този етап всички куриерски фирми работят и Вашите пратки ще се изпращат спрямо досегашните условия.

Спазване на препоръчителна дистанция При лично получаване от магазин Метод , молим да имате предвид, че физическото издаване на Вашите стоки ще става извън територията на склада и при получаването им трябва да спазвате препоръчителната дистанция 2 м. от служителя на Метод.

Безопасността и благополучието на нашите служители и клиенти е наш основен приоритет и с оглед на кризисната ситуация, искаме да сведем до минимум всеки риск за Вашето здраве и това на нашите служители.

Пожелаваме здраве на всички!