Меню
Your Cart

Връщане на стоки в 14 – дневен период

„МЕТОД ОВК“ ЕООД уведомява своите клиенти, че всяка стока, закупена онлайн от metod.bg може да бъде върната в срок до 14 дни от датата на доставката.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ:

1. За да върнете/замените закупени стоки чрез продажба от разстояние в законния 14 – дневен срок, моля попълнете формуляра по-долу.

2. Уверете се, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на общите условия за връщане/замяна на стока.

3. Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Връща се лично или чрез куриерска услуга. При връщане на стоката чрез куриер, задължително същата се изпраща със застраховка за стойността на уреда; ако няма застраховка и настъпят транспортни щети, отговорността и разходите са за сметка на купувача.

4. След получаване на потвърждение от наша страна, може да изпратите стоката или да я предадете лично в магазина за Отопление и Климатизация МЕТОД , находяща се в гр. Шумен, бул. Велики Преслав № 56.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА СТОКА

  • Стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид;
  • Да не е използвана;
  • Да не е била монтирана;
  • Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер, се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект продуктът НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.
  • Да е придружена с оригинал на финансов документ, доказващ, че е закупена от "МЕТОД ОВК" ЕООД (фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка)
  • Възстановяването на парични суми се извършва по начина, по който е заплатено от купувача, в срок от 14 дни от датата на връщане на стоката.

    Заявете връщане на стока в 14 – дневен период  ТУК