Меню
Your Cart

Метод Новини RSS Feed

Метод Новини е категория в Богът на Метод, в която споделяме новини свързани с продукти за отопление на биомаса, термопомпи, климатици и соларни системи

02 окт. СТАНДАРТЕН МОНТАЖ НА КЛИМАТИК
metodsh 0 999
Монтаж при който тръбния път между вътрешното и външното тяло на климатика не по-дълъг от 3 метра. Не се налага демонтаж на стъклопакет или прозорец.Не се налага използване на повдигаща техника ( автовишка, кран и др.)Не включва вкопаване на тръби и кабели в сени, под или таван. Има подходящо захран..
22 окт. НОВИТЕ ПЕЛЕТНИ КАМИНИ BURNiT
metodsh 0 943
март 12, 2020 Пелетните съоръжения BURNiT са добре познати и предпочитани, заради гарантираното качество и годините опит, вложени в разработката и конструирането им.  В началото на зимния сезон, BURNiT представя изцяло обновена гама пелетни камини, съобразени с най-новите тенденции и иновации в сфер..
22 окт. ДЪРВЕСНИ ПЕЛЕТИ КЛАС А1
metodsh 0 857
ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ ЗА гр. ШУМЕН БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЦЕНА ЗА ТОН – 400 лв. ПОРЪЧАЙ ДИРЕКТНО НА : тел. 0888 10 21 23..
22 окт. ОТОРИЗИРАН ПУСК НА ПЕЛЕТНО СЪОРЪЖЕНИЕ
metodsh 2 881
Всички пелетни камини, горелки и котли подлежат на задължителен пуск от оторизиран от производителя сервиз, за да важи гаранцията.Как да разберете кой е най-близкия до вас оторизиран сервиз за пуск на пелетно съоръжение?Попитайте МетодВ гаранционната карта с която е доставено пелетното съоръжение им..
22 окт. Covid-19: Строги мерки за безопасност в МЕТОД
0 775
Монтажни дейности при високи мерки за безопасностМонтажите ще бъдат извършвани с максимално ограничаване на контактите между клиенти и монтажен екип. Силно препоръчително е при извършването на монтаж клиентите да бъдат в различно помещение от това, където се извършват монтажните работи.Получаване и ..
22 окт. „THINK GREEN“ Каузата на Метод
metodsh 1 721
Какво означава "THINK GREEN" ?- Според нас в Метод да "МИСЛИШ ЗЕЛЕНО" означава"Всяко поколение да оставя планетата ни в по-добро състояние от предното."Ние в Метод, можем да помогнем на всеки да "МИСЛИ ЗЕЛЕНО" в 3 основни направления:Направление 1Енергия от неизчерпаеми и възобновяеми източнициНапра..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)