Меню
Your Cart

Изпълнени Проекти RSS Feed

Изпълнени Проекти е категория в Болг на Метод, в която споделяме с нашите клиенти информация за наши проекти, които вече сме завършили.

22 окт. Климатизация на дом с инверторен климатик
metodsh 0 420
Инверторен климатик монтиран в частен дом - гр. ШуменВисоко ефективен инверторнен климатик Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA монтиран така че в стаята да не се виждат тръбите за фреон и конденз. Захранващия кабел е прибран в кабелен канал, а кондензните тръбички от вътршното и външното тяло ..
22 окт. Климатизация на къща с подов инверторен климатик
metodsh 0 425
Климатизация на Дом с подов инверторен климатик.Подовите инверторни климатици осигуряват по-висока ефективност при отопление спрямо климатиците монтирани на стената при равни други показатели. Високо ефективен подов инверторнен климатик Cooper and Hunter CH-S12FVX WiFi, 12000 BTU е монтиран така че ..
22 окт. Отопление с пелетна камина на къща възрожденски стил
2 412
Отопление на къща завършена във възрожденски стил - с. Стан.Високо ефективната отоплителната инсталация на пелети е изградена след като реновирането на къщата е завършено ето защо няма възможност за полагане на тръбните разводки на отоплителната инсталация в подовите замаски или в стените. Тръбите с..
22 окт. „THINK GREEN“ Каузата на Метод
metodsh 1 638
Какво означава "THINK GREEN" ?- Според нас в Метод да "МИСЛИШ ЗЕЛЕНО" означава"Всяко поколение да оставя планетата ни в по-добро състояние от предното."Ние в Метод, можем да помогнем на всеки да "МИСЛИ ЗЕЛЕНО" в 3 основни направления:Направление 1Енергия от неизчерпаеми и възобновяеми източнициНапра..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)